answer
stringclasses
357 values
question
stringlengths
82
518
Evet.
Cümle 1: Zalaegerszeg, Zala ilçesinin kuzeyindeki bir ilçedir. Cümle 2: Zalaegerszeg, Zala ilçesinin kuzeyindeki bir ilçedir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Zhao Xi, Li'nin Gengshi ailesi üzerinde bir etkisi olduğunu duydu ve Zhao'yu Lis'i teslim olmaya ikna etmesi için davet etti. Gengshi, Zhao Xi'nin Li ailesi üzerinde bir etkisi olduğunu duymuş, bu yüzden Zhao'yu Lis'i teslim olmaya ikna etmesi için davet etmiş. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Zhao Xi, Li'nin Gengshi ailesi üzerinde bir etkisi olduğunu duydu ve Zhao'yu Lis'i teslim olmaya ikna etmesi için davet etti. Cümle 2: Zhao Xi, Li'nin Gengshi ailesi üzerinde bir etkisi olduğunu duydu, bu yüzden Zhao'yu Lis'i teslim olmaya ikna etmek için yardım etmesi için davet etti. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Zhao Xi, Li'nin Gengshi ailesi üzerinde bir etkisi olduğunu duydu, bu yüzden Zhao'yu Lis'i teslim olmaya ikna etmesi için davet etti. Zhao Xi, Li'nin Gengshi ailesi üzerinde bir etkisi olduğunu duydu. Bu yüzden Zhao'dan Lis'i teslim olmaya ikna etmesi için yardım istedi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Zodac, 1983 serisinde Lou Scheimer ve 2002 serisinde Christopher Judge tarafından ifade edildi. Cümle 2: Zodac'ın sesini 1983 dizisinde Christopher Judge ve 2002 dizisinde Lou Scheimer yaptı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Zodac, 1983 serisinde Lou Scheimer ve 2002 serisinde Christopher Judge tarafından ifade edildi. Cümle 2: Zodac'ın sesini 1983 dizisinde Lou Scheimer ve 2002 dizisinde Christopher Judge yaptı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Zodac, 1983 dizisinde Christopher Judge ve 2002 dizisinde Lou Scheimer tarafından konuşuldu. 2. cümle: Zodac, 1983 serisinde Lou Scheimer ve 2002 serisinde Christopher Judge tarafından ifade edildi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Zodac, 1983 dizisinde Christopher Judge ve 2002 dizisinde Lou Scheimer tarafından seslendirilmiştir. 2. cümle: Zodac, 1983 dizisinde Christopher Judge ve 2002 dizisinde Lou Scheimer tarafından konuşuldu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Zodac'ın sesini 1983 dizisinde Lou Scheimer ve 2002 dizisinde Christopher Judge yaptı. 2. cümle: Zodac, 1983 dizisinde Christopher Judge ve 2002 dizisinde Lou Scheimer tarafından konuşuldu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Zou ona Chen'in ne yaptığını biliyor mu diye sorar. Cümle 2: Chen'e Zou'nun ne yaptığını biliyor mu diye sorar. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Austrolestes leda'' büyük ya da orta büyüklükte bir kadın cüce, erkek açık mavi ve siyah. Cümle 2: Austrolestes leda orta büyüklükte bir Damselfly'dir, köpeği açık mavi ve siyah. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Austrolestes leda'' orta büyüklükte bir Damselfly, erkek açık mavi ve siyah. Cümle 2: Austrolestes leda, orta büyüklükte bir kızböceği, erkek açık mavi ve siyah. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Austrolestes leda'' orta büyüklükte bir Damselfly, erkek açık mavi ve siyah. Cümle 2: `` Austrolestes leda'' büyük ya da orta büyüklükte bir kadın cüce, erkek açık mavi ve siyah. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Austrolestes leda'' orta büyüklükte bir Damselfly, erkek açık mavi ve siyah. Cümle 2: `` Austrolestes leda'' orta büyüklükte büyük bir kız balığıdır, erkek açık mavi ve siyah. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Born Again'' Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi `` The X-Files'''in ikinci sezonunun yirmi birinci bölümüdür. Cümle 2: `` Born Again'Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi'The X-Files'ın ikinci sezonunun yirmi birinci bölümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Born Again'' Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi `` The X-Files'''in ikinci sezonunun yirmi birinci bölümüdür. Cümle 2: `` Born Again'Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi'The X-Files'ın ilk sezonunun yirmi ikinci bölümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Born Again'Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi'The X-Files'ın ilk sezonunun yirmi ikinci bölümüdür. Cümle 2: `` Born Again'Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi'The X-Files'ın ikinci sezonunun yirmi birinci bölümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Born Again'Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi'The X-Files'ın ilk sezonunun yirmi ikinci bölümüdür. Cümle 2: `` Born Again'' Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi `` The X-Files'''in ilk sezonunun yirmi ikinci bölümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Born Again'' Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi `` The X-Files'''in ilk sezonunun yirmi ikinci bölümüdür. Cümle 2: `` Born Again'Amerikan bilim kurgu televizyon dizisi'The X-Files'ın ikinci sezonunun yirmi birinci bölümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Sentence 1: `` Brasamba! ', saksofoncu Joe Pass, piyanist Clare Fischer ve gitarist Bud Shank'ın Pacific Jazz etiketiyle yayınlanan albümüdür. Sentence 2:, saksofoncu Bud Shank, piyanist Clare Fischer ve gitarist Joe Pass'ın Pacific Jazz etiketiyle yayınlanan albümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: " Kaptan " 1739'da kırıldı ve 1762'de sarıldı. " Kaptan " 1739'da kırıldı ve 1762'de deşifre edildi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Kaptan'' 1739'da yapıldı ve sonunda 1762'de parçalandı. Cümle 2: " Kaptan " 1739'da kırıldı ve 1762'de sarıldı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Yönetmen: Michal Leszczylowski'' 1988 yapımı Andrei Tarkovsky'nin belgesel filmidir. Cümle 2: `` Yönetmen: Andrei Tarkovsky'' 1988 yapımı belgesel film, Michal Leszczylowski, film editörü `` The Sacrifice''. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Yönetmen: Michal Leszczylowski'' 1988 yapımı Andrei Tarkovsky'nin hazırladığı belgesel film. Cümle 2: `` Yönetmen: Michal Leszczylowski'' 1988 yapımı Andrei Tarkovsky'nin belgesel filmidir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: ` ` Nerede ısırılacağını bildiğinde bir arı bile bir öküzü hareket ettirebilir. Cümle 2: `` Bir arı bile nereye gideceğini bildiği sürece bir boğayı ısırır. " Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: ` ` Nerede ısırılacağını bildiğinde bir arı bile bir öküzü hareket ettirebilir. Cümle 2: `` Bir arı bile, nerede ısırılacağını bildiği sürece bir boğayı hareket ettirebilir.'' Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Gemini'' iki formatta piyasaya sürüldü: özel bir DVD'yle sınırlı sayıda ve özel bir bonus parçasıyla düzenli olarak. Cümle 2: `` Gemini'' iki formatta piyasaya sürüldü: özel bir DVD ile düzenli bir baskı ve özel bir bonus parça ile sınırlı bir baskı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Gemini'' iki formatta piyasaya sürüldü: özel bir DVD ile düzenli bir baskı ve özel bir bonus parça ile sınırlı bir baskı. Cümle 2: `` Gemini'' iki formatta piyasaya sürüldü: özel bir DVD ile düzenli bir baskı ve özel bir bonus parça ile sınırlı bir baskı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: " House meeting ", Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap. 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'un çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Cümle 2: Lano ve Woodley tarafından yazılan " Housemeeting " kitabı 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: " House meeting ", Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap. 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'un çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Cümle 2: Lano ve Woodley'nin " Housemeeting " kitabı 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'ın çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Cümle 2: Lano ve Woodley tarafından yazılan " Housemeeting " kitabı 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'ın çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Cümle 2: " House meeting ", Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından Andrew Denton'un çizimleri ve Woodley'in önsözüyle yayımlanmıştır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlanmıştır. Cümle 2: Lano ve Woodley'nin " Housemeeting " kitabı 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlanmıştır. Cümle 2: " House meeting ", Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından Andrew Denton'un çizimleri ve Woodley'in önsözüyle yayımlanmıştır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'ın çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Cümle 2: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'ın çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından yayımlanmış, Andrew Denton'ın çizimleri ve Woodley'in önsözü ile. Cümle 2: `` Housemeeting ', Lano ve Woodley tarafından yazılmış bir kitap, 1996'da Penguin Books tarafından Woodley'in çizimleri ve Andrew Denton'un önsözüyle yayımlanmıştır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` L.A. (Light Album)'' No'a ulaştı. İngiltere'de 13 haftalık bir kalış sırasında 100 ve No. Amerika'da 32. 2. cümle: L.A. (Işık Albümü) No. İngiltere'de 100 ve No. 13 haftalık bir kiralama yolculuğu sırasında ABD'de 32. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` L.A. (Light Album)'' No'a ulaştı. ABD'de 13 haftalık bir kalış sırasında 100 ve No. İngiltere'de 32. 2. cümle: L.A. (Işık Albümü) No. İngiltere'de 100 ve No. 13 haftalık bir kiralama yolculuğu sırasında ABD'de 32. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Madang ', Evans Deakin tarafından Brisbane, Queensland'de inşa edildi, 10 Ağustos 1968'de hizmete verildi ve 28 Kasım 1968'de fırlatıldı. Sentence 2: `` Madang ', Evans Deakin tarafından 10 Ağustos 1968'de Brisbane, Queensland'de sipariş edildi ve 28 Kasım 1968'de denize indirilmişti. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Madang ', Evans Deakin tarafından Brisbane, Queensland'de inşa edildi, 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de devreye alınmıştır. Madang ', Evans Deakin tarafından Queensland, Brisbane'de inşa edildi. 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de devreye alınmıştır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Madang ', Evans Deakin tarafından Brisbane, Queensland'de inşa edildi, 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de devreye alınmıştır. Sentence 2: `` Madang ', Evans Deakin tarafından 10 Ağustos 1968'de Brisbane, Queensland'de sipariş edildi ve 28 Kasım 1968'de denize indirilmişti. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Madang ', Evans Deakin tarafından Queensland'in Brisbane şehrinde inşa edildi. 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de hizmete verilmiştir. Madang ', Evans Deakin tarafından Brisbane, Queensland'de inşa edildi, 10 Ağustos 1968'de hizmete verildi ve 28 Kasım 1968'de denize açıldı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Madang ', Evans Deakin tarafından Queensland'in Brisbane şehrinde inşa edildi. 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de hizmete verilmiştir. Madang ', Evans Deakin tarafından 10 Ağustos 1968'de Queensland'in Brisbane şehrinde sipariş edildi ve 28 Kasım 1968'de denize indirilmişti. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Madang ', Evans Deakin tarafından 10 Ağustos 1968'de Brisbane'de (Queensland) sipariş edildi ve 28 Kasım 1968'de denize indirildi. Madang ', Evans Deakin tarafından Queensland, Brisbane'de inşa edildi. 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de devreye alınmıştır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
" Madang ", Evans Deakin tarafından 10 Ağustos 1968'de Queensland'in Brisbane şehrinde sipariş edildi ve 28 Kasım 1968'de denize açıldı. Madang ', Evans Deakin tarafından Brisbane, Queensland'de inşa edildi, 10 Ağustos 1968'de hizmete verildi ve 28 Kasım 1968'de denize açıldı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
" Madang ", Evans Deakin tarafından 10 Ağustos 1968'de Queensland'in Brisbane şehrinde sipariş edildi ve 28 Kasım 1968'de denize açıldı. Madang ', Evans Deakin tarafından Brisbane, Queensland'de inşa edildi, 10 Ağustos 1968'de denize indirilmiş ve 28 Kasım 1968'de devreye alınmıştır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Oxalaia'' Brezilya ailesinin taksonomik üyelerinden ziyade Afrika spinosauridleriyle daha yakından ilişkilidir. Cümle 2: `` Oxalaia'' taksonomik ailesinin Brezilyalı üyelerinden ziyade Afrika spinosauridleriyle daha yakından ilişkilidir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Oxalaia'' Brezilya ailesinin taksonomik üyelerinden ziyade Afrika spinosauridleriyle daha yakından ilişkilidir. Cümle 2: `` Oxalaia'', Brezilya ailesinin taksonomik üyelerinden ziyade Afrika spinosauridleriyle daha yakından ilişkilidir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da yayınlandı. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: Grubun ikinci albümü, `` Shine ', iki genel veri kümesi arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: Grubun ikinci albümü, `` Shine ', iki genel veri kümesi arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında yayımlandı ve 2009'da kaydedildi. Cümle 2: `` Shine ', grubun ikinci albümü, iki genel tarih arasında kaydedildi ve 2009'da piyasaya sürüldü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: " The Househunter " (1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından " şanlı bir şekilde dürüst " ve " utançsızca özgün " olarak tanımlandı. Cümle 2: `` The Househunter'(1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından''güzel bir şekilde özgün `` ve'' utanmazca dürüst `` olarak tanımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: " The Househunter " (1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından " şanlı bir şekilde dürüst " ve " utançsızca özgün " olarak tanımlandı. Cümle 2: `` The Househunter'(1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından'' yüce dürüst `` ve'' utanç verici orijinal `` olarak tanımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: " The Househunter " (1999), İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından " şanlı bir şekilde özgün " ve " utanmadan dürüst " olarak tanımlandı. Cümle 2: `` The Househunter'(1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından''güzel bir şekilde özgün `` ve'' utanmazca dürüst `` olarak tanımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: " The Househunter " (1999), İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından " şanlı bir şekilde özgün " ve " utanmadan dürüst " olarak tanımlandı. Cümle 2: `` The Househunter'(1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından'' muhteşem orijinal `` ve'' aşırı derecede dürüst ``'olarak tanımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` The Househunter'(1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından'' muhteşem orijinal `` ve'' aşırı derecede dürüst ``'olarak tanımlandı. Cümle 2: " The Househunter " (1999) İngiliz yazar ve eleştirmen Julie Myerson tarafından " şanlı bir şekilde dürüst " ve " utançsızca özgün " olarak tanımlandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
İyi bir mahallede en iyi ev kötü bir mahallede en kötü evden daha iyidir. Cümle 2: `` İyi bir mahallede en iyi ev kötü bir mahallede en kötü evden daha iyidir.'' Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` İyi bir mahallede en kötü ev, kötü bir mahallede en iyi evden daha iyidir. İyi bir mahallede en iyi ev kötü bir mahallede en kötü evden daha iyidir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Timoléon Villeneuve'la kaçamayacak kadar güneye uzaktaydı ve hayatta kalanlara katılmaya çalışırken, aynı zamanda kıyıya da oturmuştu. 2. cümle: Timoléon Villeneuve ile kaçamayacak kadar güneye uzaktaydı, ve aynı zamanda hayatta kalanlara katılmaya çalışırken sürüde durmuştu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` Yubhal ', veya çağdaş `` Yuval ', İncil karakterinden türetilmiş, modern İbranice İsrail'de yaygın bir erkek ilk adıdır. Cümle 2: `` Yubhal ', veya modern İbranice `` Yuval ', İncil karakterinden türetilmiş, çağdaş İsrail'de genel bir erkek ilk adıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` Yubhal ', veya modern İbranice `` Yuval ', İncil karakterinden türetilmiş, çağdaş İsrail'de yaygın bir erkek ilk adıdır. Cümle 2: `` Yubhal ', veya modern İbranice `` Yuval ', İncil karakterinden türetilmiş, çağdaş İsrail'de genel bir erkek ilk adıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` a ', `` j'1 bölünürse 1 olur, ya da `` i i `` j '. Cümle 2: `` a'1'dir eğer `` j'1'e bölünürse veya `` i'`` j'dir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` a ', `` j ', 1 bölünürse veya `` i `` j'ise 1 olur. Cümle 2: `` a ', `` j'1 veya `` i ` j'bölünürse 1 olur. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` a'1'dir eğer `` j'1'e bölünürse veya `` i'' `` j'dir. Cümle 2: `` a ', `` j ', ya 1 bölünürse ya da `` i `` j'ise 1 olur. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` a'1'dir eğer `` j'1'e bölünürse veya `` i'' `` j'dir. Cümle 2: `` a ', `` j'1 veya `` i ` j'bölünürse 1 olur. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` a'1'dir eğer `` j'1'dir ya da `` i'' bölünürse `` j '. Cümle 2: `` a ', `` j'1 ise veya `` i ` j'bölünürse 1 olur. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: `` a'1'dir eğer `` j'1'dir ya da `` i'' bölünürse `` j '. Cümle 2: `` a ', `` j ', ya 1 bölünürse ya da `` i `` j'ise 1 olur. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: `` a'1'dir eğer `` j'1'dir ya da `` i'' bölünürse `` j '. Cümle 2: `` a ', `` j'1 veya `` i ` j'bölünürse 1 olur. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Kodeks 14 burada boş bir ağaç içerir, Kodeks 15 veri öğesini temsil eder ve Kodeks 16 verileri dallara ayarlar. Cümle 2: Burada, kod _ 14 boş bir ağaç içerir, kod _ 15 bir veri parçasını temsil eder ve kod _ 16 verileri dallara ayarlar. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Kodeks 14 burada boş bir ağaç içerir, Kodeks 15 veri öğesini temsil eder ve Kodeks 16 verileri dallara ayarlar. 2. cümle: Burada kod 14 boş bir ağaç, kod 15 bir veri parçası ve kod 16 veri dalları düzenler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Kodeks 14 burada boş bir ağaç içerir, Kodeks 15 veri öğesini temsil eder ve Kodeks 16 verileri dallara ayarlar. 2. cümle: Burada 14 numaralı kod boş bir ağaç, 15 numaralı kod bir veri parçası ve 16 numaralı kod verileri dallara ayırıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Şu anda Yvette King tarafından Filipinler'deki muhabir Raymond Gutierrez ve Endonezya'daki Elizabeth ve Maria Rahajeng ile birlikte sunuluyor. Cümle 2: News Asia'yı şu anda Yvette King sunuyor, Filipinler'den Raymond Gutierrez ve Endonezya'dan Elizabeth ve Maria Rahajeng ile. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Şu anda Yvette King tarafından Filipinler'deki muhabir Raymond Gutierrez ve Endonezya'daki Elizabeth ve Maria Rahajeng ile birlikte sunuluyor. 2. cümle: Haberler Asya'nın sunucusu Raymond Gutierrez, Filipinler'den Yvette King ve Endonezya'dan Elizabeth ve Maria Rahajeng. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Grenada için aşağıdaki ulusal örgütlerdeki uluslararası üye federasyonudur: Cümle 2: GAA, Grenada'nın aşağıdaki ulusal örgütlerdeki uluslararası üye federasyonudur: Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Grenada'nın aşağıdaki uluslararası örgütlerdeki ulusal üye federasyonudur: Cümle 2: GAA, Grenada'nın aşağıdaki ulusal örgütlerdeki uluslararası üye federasyonudur: Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Grenada'nın aşağıdaki uluslararası örgütlerdeki ulusal üye federasyonudur: Cümle 2: GAA, Grenada'nın aşağıdaki uluslararası örgütlerdeki ulusal üye federasyonudur: Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Grenada'nın aşağıdaki uluslararası örgütlerdeki ulusal üye federasyonudur: Cümle 2: Grenada için aşağıdaki ulusal örgütlerdeki uluslararası üye federasyonudur: Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: 7 Haziran 1890'da kuruldu ve Peru, Illinois'de yaşayan George D. Ladd tarafından kuruldu. 2. cümle: Ladd, 7 Haziran 1890'da kuruldu ve Peru, Illinois'de yaşayan George D. Ladd tarafından kuruldu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Godolphin tarafından Darley'e satıldı ve Rusya'ya gönderildi. Godolphin tarafından Darley'e satılmış ve Rusya'ya aktarılmış. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Ádám Fischer, şef Iván Fischer'ın ağabeyi. 2. cümle: Iván Fischer, şef Ádám Fischer'ın ağabeyi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
1. cümle: Álvarez 2006 Güney Amerika Oyunları'nı Hamilton Ventura'ya karşı kazandı. Cümle 2: Hamilton Ventura 2006 Güney Amerika Oyunları'nı Álvarez'e karşı kazandı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Østfold Arbeiderblad, Østfold ilçesindeki Sarpsborg'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Cümle 2: Østfold Arbeiderblad, Østfold ilçesindeki Sarpsborg'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Østfold Arbeiderblad, Østfold ilçesindeki Sarpsborg'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Cümle 2: Østfold Arbeiderblad, Sarpsborg ilçesindeki Østfold'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Østfold Arbeiderblad, Sarpsborg ilçesindeki Østfold'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Cümle 2: Østfold Arbeiderblad, Østfold ilçesindeki Sarpsborg'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Østfold Arbeiderblad, Østfold ilçesindeki Sarpsborg'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Cümle 2: Østfold Arbeiderblad, Sarpsborg ilçesindeki Østfold'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Østfold Arbeiderblad, Sarpsborg ilçesindeki Østfold'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Cümle 2: Østfold Arbeiderblad, Sarpsborg ilçesindeki Østfold'da yayımlanan bir Norveç gazetesiydi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Łapino, Polonya'nın Pomeranian Voivodeship (Łapino) bölgesinde faaliyetsiz bir PKP demiryolu istasyonu. Cümle 2: Łapino, Polonya'nın Łapino (Pomeranian Voivodeship) bölgesinde faaliyetsiz bir PKP istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Łapino, Polonya'nın Łapino (Pomeranian Voivodeship) şehrinde faaliyetsiz bir PKP tren istasyonu. Cümle 2: Łapino, Polonya'nın Łapino (Pomeranian Voivodeship) bölgesinde faaliyetsiz bir PKP istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Łebcz, Polonya'nın Łebcz'te (Pomeranian Voivodeship) artık işlevsel olmayan bir PKP tren istasyonu. Cümle 2: Łebcz, Polonya'nın Łebcz'te (Pomeranian Voivodship) artık işlevsel olmayan bir PKP tren istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Łebcz, Polonya'nın Łebcz'te (Pomeranian Voivodship) artık işlevsel olmayan bir PKP tren istasyonu. Cümle 2: Łebcz, Polonya'da (Łebcz), Pomeranian Voivodeship'te artık işlevsel olmayan bir PKP demiryolu istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Łebcz, Polonya'da (Łebcz), Pomeranian Voivodeship'te artık işlevsel olmayan bir PKP istasyonu. Cümle 2: Łebcz, Polonya'da (Łebcz), Pomeranian Voivodeship'te artık işlevsel olmayan bir PKP demiryolu istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Łebcz, Polonya'da (Łebcz), Pomeranian Voivodeship'te artık işlevsel olmayan bir PKP istasyonu. Cümle 2: Łebcz, Polonya'nın Łebcz'te (Pomeranian Voivodeship) artık işlevsel olmayan bir PKP tren istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Łebcz, Polonya'da (Łebcz), Pomeranian Voivodeship'te artık işlevsel olmayan bir PKP istasyonu. Cümle 2: Łebcz, Polonya'nın Łebcz'te (Pomeranian Voivodship) artık işlevsel olmayan bir PKP tren istasyonu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?