answer
stringclasses
357 values
question
stringlengths
82
518
Hayır.
Cümle 1: Her ne kadar ikili operatörler kullanılabilirse de, bunlarla sınırlı olmamak üzere, özel veya ve set birliği kullanılabilir. Cümle 2: Bununla birlikte, ikili veya set birliği dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, özel operatörler kullanılabilir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: İkili veya ve set birliği dahil olmak üzere ancak bunlarla sınırlı olmayan özel operatörler kullanılabilir. Cümle 2: Bununla birlikte, ikili veya set birliği dahil olmak üzere, ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere, özel operatörler kullanılabilir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Kürt liderleriyle görüşmelerde bulunan üç İranlı temsilci serbestçe İran'a döndü. Cümle 2: İran liderleriyle görüşmelerde bulunan üç Kürt yetkili serbestçe İran'a döndü. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Gilbert'ın üç oğlu Gilbert Rosel, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'nda kıtalararası demiryolunun inşasına yardım etti. Gilbert Rosel'in oğullarından üçü, Gilbert, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'ndan geçen kıtalararası demiryolunun inşasına yardım ettiler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Gilbert'ın üç oğlu Gilbert Rosel, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'ndan geçen kıtalararası demiryolunun inşasına yardım etti. Gilbert'ın üç oğlu Gilbert Rosel, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'nda kıtalararası demiryolunun inşasına yardım etti. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Gilbert'ın üç oğlu Gilbert Rosel, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'ndan geçen kıtalararası demiryolunun inşasına yardım etti. Gilbert Rosel'in oğullarından üçü, Gilbert, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'nda kıtalararası demiryolunun inşasına yardım ettiler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Gilbert'ın üç oğlu Gilbert Rosel, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'ndan geçen kıtalararası demiryolunun inşasına yardım etti. Gilbert Rosel'in oğullarından üçü, Gilbert, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'ndan geçen kıtalararası demiryolunun inşasına yardım ettiler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Gilbert Rosel'in oğullarından üçü, Gilbert, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'nda kıtalararası demiryolunun inşasına yardım etti. Gilbert Rosel'in oğullarından üçü, Gilbert, Reuben ve Joseph Weber Kanyonu'ndan geçen kıtalararası demiryolunun inşasına yardım ettiler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Genel çatışma sisteminde üç kamu politikası önemlidir: Cümle 2: Genel çatışma sisteminde, üç kamu politikası önemlidir: Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Genel çatışma sisteminde üç kamu politikası önemlidir: Cümle 2: Genel çatışma sisteminde üç kamu politikası önemlidir: Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Genel çatışma sisteminde üç kamu politikası önemlidir: Cümle 2: Kamu çatışma sisteminde üç genel politika geçerlidir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Üç oğlu üniversite futbolunu oynadı: Chip Northwestern Üniversitesi'nde, Holcomb Purdue Üniversitesi'nde ve Bryan Arizona Eyalet Üniversitesi ve Florida Eyalet Üniversitesi'nde. Doug'un üç oğlu üniversite futbolunda oynadı: Chip Northwestern Üniversitesi'nde, Holcomb Purdue Üniversitesi'nde, ve Bryan Arizona Devlet Üniversitesi'nde ve Florida Devlet Üniversitesi'nde. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Üç oğlu üniversite futbolunu oynadı: Chip Northwestern Üniversitesi'nde, Holcomb Purdue Üniversitesi'nde ve Bryan Arizona Eyalet Üniversitesi ve Florida Eyalet Üniversitesi'nde. 2. cümle: Holcomb'un üç oğlu üniversitede futbol oynadı: Chip Northwestern Üniversitesi'nde, Doug Purdue Üniversitesi'nde, ve Bryan Arizona Eyalet Üniversitesi'nde ve Florida Eyalet Üniversitesi'nde. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Craven'den, Aire ve Wharfe nehirleri doğuya, Kuzey Denizi'ne akıyor. Ribble ve Wenning nehirleri batıya, İrlanda Denizi'ne akıyor. Cümle 2: Craven'dan, Aire ve Wharfe nehirleri batıya Ribble nehrine, Kuzey Denizi ve Wenning nehrisi doğuya İrlanda Denizi'ne akar. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Craven'den, Aire ve Wharfe nehirleri doğuya, Kuzey Denizi'ne akıyor. Ribble ve Wenning nehirleri batıya, İrlanda Denizi'ne akıyor. Cümle 2: Craven'den Aire ve Wharfe Nehri batıya Ribble Nehri'ne akıyor; Kuzey Denizi ve Wenning Nehri doğuya İrlanda Denizi'ne akıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Craven'dan, Aire ve Wharfe nehirleri batıya Ribble nehrine, Kuzey Denizi ve Wenning nehrisi doğuya İrlanda Denizi'ne akar. Cümle 2: Craven'den Aire ve Wharfe Nehri doğuya, Kuzey Denizi'ne akıyor; Ribble ve Wenning Nehri de batıya, İrlanda Denizi'ne akıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Craven'dan, Aire ve Wharfe nehirleri batıya Ribble nehrine, Kuzey Denizi ve Wenning nehrisi doğuya İrlanda Denizi'ne akar. Cümle 2: Craven'den Aire ve Wharfe Nehri batıya Ribble Nehri'ne akıyor; Kuzey Denizi ve Wenning Nehri doğuya İrlanda Denizi'ne akıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Craven'dan Aire ve Wharfe Nehri doğuya, Kuzey Denizi'ne akıyor. Ribble ve Wenning Nehri de batıya, İrlanda Denizi'ne akıyor. Cümle 2: Craven'den, Aire ve Wharfe nehirleri doğuya, Kuzey Denizi'ne akıyor. Ribble ve Wenning nehirleri batıya, İrlanda Denizi'ne akıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
1. cümle: Bu makrellerin hayatı boyunca, tropik ve subtropik suların birkaç derecelik alanlarında kalmaya eğilimlidirler. Cümle 2: Bu makrellerin hayatı boyunca, subtropikal sulardan tropikal sulara birkaç derecelik mesafede kalmaya eğilimlidirler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Bu makrellerin yaşamı boyunca, tropik ve subtropik sularda birkaç derecelik mesafede kalmaya eğilimlidirler. Cümle 2: Bu makrellerin hayatı boyunca, tropik ve subtropik suların birkaç derecelik alanlarında kalmaya eğilimlidirler. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Thuso Mbebu Pietermaritzburg'da Thuso Nokwanda Mbedu olarak doğdu. Cümle 2: Thuso Mbebu Pietermaritzburg, Almanya'da Thuso Nokwanda Mbedu olarak doğdu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Thuso Mbebu Pietermaritzburg, Almanya'da Thuso Nokwanda Mbedu olarak doğdu. Cümle 2: Bay Thuso Nokwanda Mbedu Pietermaritzburg'da Thuso Mbebu olarak doğdu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Thuso Nokwanda Mbedu Pietermaritzburg'da doğdu. Cümle 2: Thuso Mbebu Pietermaritzburg, Almanya'da Thuso Nokwanda Mbedu olarak doğdu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Tia, Haida mitolojisindeki huzurlu ölüm tanrıçasıdır. Bu bir ikilik olarak kabul edilir. Onun karşılığı Ta'xet, şiddetli ölümün Haida tanrısı. 2. cümle: Tia, Haida mitolojisinde barışçıl ölüm tanrıçasıdır, ikili olarak kabul edilir, karşılığı Ta'xet, Haida - şiddetli ölüm tanrısıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Tia, Haida mitolojisindeki şiddetli ölüm tanrıçasıdır. Bu bir ikilik olarak kabul edilir. Karşılığı Ta'xet, Haida'ların huzurlu ölüm tanrısı. 2. cümle: Tia, Haida mitolojisinde barışçıl ölüm tanrıçasıdır, ikili olarak kabul edilir, karşılığı Ta'xet, Haida - şiddetli ölüm tanrısıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Tien Hogue ve aktris Kenneth Brampton madencilik magnatı Pearson Tewksbury'yi bütçeyi artırmaya ve yapımcı olarak çalışmaya ikna etmeyi başardılar. 2. cümle: Tien Hogue ve aktris Kenneth Brampton madencilik magnatı Pearson Tewksbury'yi bütçeyi artırması ve yapımcı olarak çalışması için ikna etmeyi başardılar. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Tien Hogue ve aktris Kenneth Brampton madencilik magnatı Pearson Tewksbury'yi bütçeyi arttırmaya ve yapımcı olmaya ikna etmeyi başardılar. Cümle 2: Kenneth Brampton ve aktris Tien Hogue madencilik magnatı Pearson Tewksbury'yi bütçeyi artırması ve yapımcı olması için ikna etmeyi başardılar. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Tien Hogue ve aktris Kenneth Brampton madencilik magnatı Pearson Tewksbury'yi bütçeyi arttırmaya ve yapımcı olmaya ikna etmeyi başardılar. 2. cümle: Tien Hogue ve aktris Kenneth Brampton madencilik magnatı Pearson Tewksbury'yi bütçeyi artırması ve yapımcı olarak çalışması için ikna etmeyi başardılar. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Ceza 1: Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile birlikte Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Ceza 1: Tiley Owen Sound'da karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley Owen Sound, Ontario'da karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Ceza 1: Tiley Owen Sound'da karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley Owen Sound, Ontario'da karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley Owen Sound'da karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Ceza 1: Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Ontario'daki Owen Sound'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley Owen Sound'da karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Ceza 1: Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Ontario'daki Owen Sound'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Ceza 1: Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Ontario'daki Owen Sound'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Ceza 1: Tiley, karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile Ontario'daki Owen Sound'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Ceza 1: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Ceza 1: Tiley, karısı Nikki ve çocukları Shea, Alex ve Ella ile Owen Sound, Ontario'da yaşıyor. 2. cümle: Tiley Owen Sound, Ontario'da karısı Alex ve çocukları Shea, Nikki ve Ella ile yaşıyor. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Tim Gullikson, Tom Gullikson'u 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6'da yendi. 2. cümle: Tim Gullikson, Tom Gullikson'u 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 yendi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Tim Henman Karol Kučera'yı 6 - 4, 7 - 6, 4 - 6, 4 - 6, 7 - 6 yendi. 2. cümle: Tim Henman Karol Kučera'yı 6: 4, 7 - 6, 4 - 6, 4 - 6, 6 - 6, 7 - 6 ile yendi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tim Henman Karol Kučera'yı 6: 4, 7 - 6, 4 - 6, 4 - 6, 6 - 6, 7 - 6 ile yendi. Karol Kučera, Tim Henman'ı yendi 6 - 4, 7 - 6, 4 - 6, 4 - 6, 7 - 6 Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Timoléon Villeneuve ile kaçamayacak kadar güneye uzaktı ve hayatta kalanlara katılmak için sürünün üzerinde durdu. Cümle 2: `` Timoléon'' Villeneuve ile birleşmek için çok güneye uzanmıştı ve hayatta kalanlardan kaçmaya çalışırken, aynı zamanda kıyıya da oturmuştu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan batıya, Lions Gate Köprüsü'nden Horseshoe Bay'i geçerek Lighthouse Park'a gidin ve sonra 7100 Block Marine Drive'a devam edin. Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek ve 7100 Marine Drive bloğuna doğru Marine Drive'ı kullanın. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan batıya, Lions Gate Köprüsü'nden Horseshoe Bay'i geçerek Lighthouse Park'a gidin ve sonra 7100 Block Marine Drive'a devam edin. Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek ve 7100 bloklu Marine Drive'a doğru Marine Drive'ı kullanın. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan Batı'ya geçin, Lions Gate Köprüsü'nden geçin, Lighthouse Park'ı geçin, Horseshoe Körfezi'ne gidin ve sonra 7100 Block Marine Drive'a devam edin. Oraya ulaşmak için, deniz yoluyla Lions Gate Köprüsü'nden batıya geçin, Fener Parkı'nı geçin, Horseshoe Körfezi'ne gidin, ve sonra 7100 deniz yolu bloğuna devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, deniz yoluyla Lions Gate Köprüsü'nden batıya doğru, Fener Parkı'nı, Horseshoe Körfezi'ni geçerek ve sonra da 7100 deniz yolu bloğuna doğru gidin. Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan Batı'ya, Lions Gate Köprüsü'nden Horseshoe Bay'i geçerek Lighthouse Park'a gidin ve sonra 7100 Block Marine Drive'a devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Oraya ulaşmak için, deniz yoluyla Lions Gate Köprüsü'nden batıya doğru, Fener Parkı'nı, Horseshoe Körfezi'ni geçerek ve sonra da 7100 deniz yolu bloğuna doğru gidin. Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan Batı'ya geçin, Lions Gate Köprüsü'nden geçin, Lighthouse Park'ı geçin, Horseshoe Körfezi'ne gidin ve sonra 7100 Bloğu Marine Drive'a devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, deniz yoluyla Lions Gate Köprüsü'nden batıya doğru, Fener Parkı'nı, Horseshoe Körfezi'ni geçerek ve sonra da 7100 deniz yolu bloğuna doğru gidin. Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek ve 7100 Marine Drive bloğuna doğru Marine Drive'ı kullanın. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya doğru Marine Yolu'na gidin, Lighthouse Park'ı geçip Horseshoe Körfezi'ne gidin, ve sonra 7100 Marine Yolu bloğuna devam edin. Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan Batı'ya, Lions Gate Köprüsü'nden Horseshoe Bay'i geçerek Lighthouse Park'a gidin ve sonra 7100 Block Marine Drive'a devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya doğru Marine Yolu'na gidin, Lighthouse Park'ı geçip Horseshoe Körfezi'ne gidin, ve sonra 7100 Marine Yolu bloğuna devam edin. Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek ve 7100 bloklu Marine Drive'a doğru Marine Drive'ı kullanın. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek 7100 Marine Drive bloğuna doğru Marine Drive'ı kullanın. Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan Batı'ya geçin, Lions Gate Köprüsü'nden geçin, Lighthouse Park'ı geçin, Horseshoe Körfezi'ne gidin ve sonra 7100 Bloğu Marine Drive'a devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek 7100 Marine Drive bloğuna doğru Marine Drive'ı kullanın. Oraya ulaşmak için, deniz yoluyla Lions Gate Köprüsü'nden batıya geçin, Fener Parkı'nı geçin, Horseshoe Körfezi'ne gidin, ve sonra 7100 deniz yolu bloğuna devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek 7100 bloklu Marine Drive'a doğru gidin. Oraya ulaşmak için, Marine Drive'dan Batı'ya geçin, Lions Gate Köprüsü'nden geçin, Lighthouse Park'ı geçin, Horseshoe Körfezi'ne gidin ve sonra 7100 Bloğu Marine Drive'a devam edin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Oraya ulaşmak için, Lions Gate Köprüsü'nden batıya, Horseshoe Körfezi'ni, Fener Parkı'nı geçerek 7100 bloklu Marine Drive'a doğru gidin. Oraya ulaşmak için, deniz yoluyla Lions Gate Köprüsü'nden batıya doğru, Fener Parkı'nı, Horseshoe Körfezi'ni geçerek ve sonra da 7100 deniz yolu bloğuna doğru gidin. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Albümü tanıtmak için Thicke, India.Arie ile turneye çıktı ve 2006'nın sonlarında John Legend için açılış yaptı. Cümle 2: Albümün tanıtımı için Thicke, India.Arie ile turneye çıktı ve 2006'nın sonlarında John Legend'i açtı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Albümün tanıtımı için Thicke, John Legend ile turneye çıktı ve ardından 2006'nın sonlarında India.Arie'nin kapısını açtı. Cümle 2: Albümün tanıtımı için Thicke, India.Arie ile turneye çıktı ve 2006'nın sonlarında John Legend'i açtı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Bu olayların arka planını okumak için, bakınız History of Malaysia. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Bu olayların arka planını okumak için, bakınız History of Malaysia. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, bakınız History of Malaysia. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Bu olayların arka planını görmek için, Malezya Tarihi'ni okuyun. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Bu olayların arka planını görmek için, Malezya Tarihi'ni okuyun. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Bu olayların arka planını görmek için, Malezya Tarihi'ni okuyun. Cümle 2: Bu olayların arka planını okumak için, Malezya'nın tarihini okuyun. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Columbia ve güneyde Dixville. Cümle 2: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Dixville ve güneyde Columbia. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Columbia ve güneyde Dixville. Cümle 2: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Dixville ve güneyde Columbia. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Columbia ve güneyde Dixville. Cümle 2: Stewartstown kuzeyde, Columbia doğuda Dixville de güneyde. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Columbia ve güneyde Dixville. Cümle 2: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Columbia ve güneyde Dixville. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Columbia ve güneyde Dixville. Cümle 2: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Dixville ve güneyde Columbia. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Dixville ve güneyde Columbia. Cümle 2: Kuzeyde Stewartstown, doğuda Dixville ve güneyde Columbia. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Güneyde, Kensington sınırları Berkeley ve Albany ile batıda ve kuzeyde El Cerrito ve doğuda Wildcat Canyon Bölgesel Parkı ve Tilden Bölgesel Parkı ile sınırlıdır. Kensington'ın güneyindeki Wildcat Canyon Bölgesel Parkı ve Tilden Bölgesel Parkı, batısındaki ve kuzeyindeki El Cerrito ve doğusundaki Berkeley ve Albany ile sınırları vardır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
1. Cümle: Todd, Nisan 1994'teki bir röportajında Howarth'a hayran kaldığı tek şeyin giyim tarzı olduğunu söyledi. Cümle 2: Nisan 1994'te bir röportaj sırasında Howarth Todd'un hayran olduğu tek şeyin kıyafet tarzı olduğunu söyledi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. Cümle: Todd, Nisan 1994'teki bir röportajında Howarth'a hayran kaldığı tek şeyin giyim tarzı olduğunu söyledi. 2. Cümle: Nisan 1994'te bir röportaj sırasında " Sabun Operası Güncellemesi " Howarth'ta hayranlık duyduğu tek şeyin giyim tarzı olduğunu söyledi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. Cümle: Todd, Nisan 1994'teki bir röportajında Howarth'a hayran kaldığı tek şeyin giyim tarzı olduğunu söyledi. Cümle 2: Nisan 1994'te bir röportaj sırasında " Sabun Operası Güncellemesi " Howarth'a hayran kaldığı tek şeyin onun giyim tarzı olduğunu söyledi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Tode Mongke, Tuda Mengu, Tudamongke olarak da bilinir, 1280'den 1287'ye kadar Altın Ordu Hanı, Moğol İmparatorluğu'nun bir bölümüydü. 2. cümle: Tode Mongke, Tuda Mengu, Tudamongke olarak da bilinir, 1280-1287 arasında Moğol İmparatorluğu'nun bir bölümü olan Altın Orda'nın hanıydı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tom Gullikson, Tim Gullikson'ı yendi, 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 Cümle 2: Tim Gullikson, Tom Gullikson'u yendi, 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tom Gullikson, Tim Gullikson'ı yendi, 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 Cümle 2: Tim Gullikson, Tom Gullikson'ı yendi, 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 - 6 Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tom Gullikson, Tim Gullikson'ı yendi, 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 2. cümle: Tim Gullikson, Tom Gullikson'u 4 - 6, 6 - 2, 7 - 6 yendi. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) Polonyalı futbol antrenörü ve eski futbolcu. Cümle 2: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) Polonyalı futbol antrenörü ve eski futbolcu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) Polonyalı futbol antrenörü ve eski futbolcu. Cümle 2: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) eski bir futbol menajeri ve Polonyalı futbolcu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) eski bir Polonyalı futbol antrenörü ve futbol oyuncusu. Cümle 2: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) Polonyalı futbol antrenörü ve eski futbolcu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) eski bir Polonyalı futbol antrenörü ve futbol oyuncusu. Cümle 2: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) Polonyalı futbol antrenörü ve eski futbolcu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) eski bir Polonyalı futbol antrenörü ve futbol oyuncusu. Cümle 2: Tomasz Kafarski (d. 13 Ocak 1975, Kościerzyna) eski bir futbol menajeri ve Polonyalı futbolcu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon International'ın en çok satan roman yazarıdır. 2. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon Uluslararası En Çok Satılanlar roman yazarıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon International'ın en çok satan roman yazarıdır. 2. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon Uluslararası En Çok Satılan Yazarı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon Uluslararası En Çok Satılan roman yazarıdır. 2. cümle: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan yazarıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon Uluslararası En Çok Satılan roman yazarıdır. 2. cümle: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan roman yazarıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan yazarıdır. 2. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon International'ın en çok satan roman yazarıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
1. cümle: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan yazarıdır. 2. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon Uluslararası En Çok Satılan Yazarı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan roman yazarıdır. 2. cümle: Torre, New York Times, USA Today, Wall Street Journal ve Amazon Uluslararası En Çok Satılan Yazarı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan roman yazarıdır. 2. cümle: Torre, Wall Street Journal, USA Today, New York Times ve Amazon International'ın en çok satan yazarıdır. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Sentence 1: Touchdown, Brighton-Band Brakes'in üçüncü albümü. Fat Cat Records tarafından 2009'da yayımlandı. Sentence 2: Touchdown, Brighton merkezli grup Brakes'in 2009 yılında Fat Cat Records tarafından yayınlanan üçüncü albümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Sentence 1: Touchdown, Brighton-Band Brakes'in üçüncü albümü. Fat Cat Records tarafından 2009'da yayımlandı. Sentence 2: Touchdown, 2009 yılında Fat Cat Records'ta yayınlanan Brighton'lu grup Brakes'ın üçüncü albümüdür. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Bahwalnagar'dan Karaçi'ye giden ve Delhi'den geriye giden trenler vardı. Bahwalnagar'dan Karachi'ye ve tam tersi, trenler Delhi'nin etrafında dolaşırdı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Bahwalnagar'dan Karaçi'ye giden ve Delhi'den geriye giden trenler vardı. Cümle 2: Karaçi'den Delhi'ye giden ve Bahawalnagar'dan Delhi'ye giden trenler vardı. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Eski zamanlarda trenler Karaçi'den Delhi'ye ve Bahawalnagar'dan Delhi'ye gidiyordu. Bahwalnagar'dan Karachi'ye ve tam tersi Delhi'ye trenler gidiyordu. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Evet.
Cümle 1: Troilite, FeS formülüne sahip nadir bir demir sülfit mineraldir. Cümle 2: Troilite, FeS formülü ile nadir bulunan bir demir sülfit mineraldir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?
Hayır.
Cümle 1: Troilite, FeS formülü ile nadir bulunan bir demir sülfit mineraldir. Cümle 2: Troilite nadir bulunan FeS formülü ile basit bir demir sülfit mineraldir. Soru: 1. ve 2. cümle aynı anlamı ifade ediyor mu? Evet mi, hayır mı?